طرز تهیه یارما پلو یا بلغور پلو ترکیه ای؛ غذایی مفید و سالم
به گزارش زمین جهانی، بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا به اصطلاح بلغور که به زبان ترکی یارما گفته می شود تهیه می شود به همین علت دارای خواص و مواد معدنی فراوان است.
یارما پلو یا بلغور پلو ترکیه ای به تنهایی یا به همراه گوشت ، مرغ ، پنیر فتا یا ماست سرو می گردد. یارما پلو در ترکیه با طعم تند آماده می گردد ولی اگر ذائقه شما به تندی عادت ندارد میتوانید فلفل کمی به آن بزنید یا فلفل قرمز را از دستور حذف کنید.
مواد لازم بلغور پلو ترکیه ای
بلغور پلویی 2 لیوان
گوجه فرنگی1 عدد
پیاز1 عدد
فلفل سبز1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم
طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای
بلغور را پارک نموده بشویید و به مدت 2 ساعت در آب خیس کنید.
پیاز را نگینی خرد نموده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی گردد.
فلفل سبز نگینی شده را به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کنید.
گوجه را پوست گرفته پوره کنید و به همراه رب گوجه به پیاز داغ اضافه نموده تفت دهید تا غلیظ گردد.
آب بلغور را خالی نموده به سس اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را با آب جوش بپوشانید و صبر کنید تا آب تبخیر گردد سپس در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه بلغور را دم کنید.
بلغور پلوی شما آماده است و میتوانید به همراه ماست چکیده سرو نمایید.
منبع: گردشبان