طرز تهیه عدس پلو شکم پر
به گزارش زمین جهانی، عدس پلو شکم پر با گوشت و کشمش تهیه می گردد. عدس پلو یکی از پلوهای سنتی ایرانی است که با روش های مختلفی تهیه می گردد و به علت داشتن عدس، آهن فراوان دارد.
عدس پلو شکم پر یکی از روش های نو برای تهیه عدس پلو است و برای تنوع غذایی بسیار لذیذ و خوش طعم به نظر می رسد. در تهیه عدس پلو شکم پر مواد عدس پلو داخل آن قرار می گیرد و در واقع شبیه یک نوع ته چین می گردد. بهتر است برای تهیه پلو های سنتی از ترکیب برنج ایرانی و دودی بهره ببرید. با زمین جهانی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه عدس پلو شکم پر
- برنج 2 پیمانه
- عدس 1 پیمانه
- کشمش پلویی 100 گرم
- گوشت چرخ نموده 100 گرم
- هویج 2 عدد
- زعفران به اندازه لازم
- نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر هل و پودر گل سرخ به اندازه لازم
طرز تهیه عدس پلو شکم پر
مرحله اول
ابتدا پیاز را رنده ریز بزنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و ادویه های گفته شده را بریزید و با مواد خوب تفت دهید تا گوشت خوب سرخ و بوی آن گرفته گردد.
مرحله دوم
در ادامه هویج را پوست بگیرید و به همراه کمی کره داخل تابه تفت دهید. سپس به آن کمی آب و زعفران اضافه کنید و تفت دهید تا هویج کمی نرم گردد. کشمش پلویی را از قبل خیس کنید و با کمی کره تفت دهید تا پف کند. حالا هویج و کشمش را به مواد گوشتی اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله سوم
در ادامه عدس را که از 1 ساعت قبل خیس نموده اید با کمی آب بگذارید تا بپزد. برنج را نیز با کمی نمک خیس کنید و بعد از چند ساعت روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کنید و کف قابلمه مورد نظر ته دیگ دلخواه قرار دهید.
مرحله چهارم
در ادامه عدس پخته شده را با برنج مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید، به طوری که وسط قابلمه گود گردد. وسط برنج را مواد گوشتی بریزید و مجدد کمی برنج روی آن قرار دهید و عدس پلو شکم پر را 40 دقیقه بگذارید تا دم بکشد. سپس روی دیس دلخواه برگردانید و نوش جان کنید.
اگر به دستور پخت غذاهای ایرانی علاقه دارید، طرز تهیه خوراک لوبیا بدون گوشت را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه عدس پلو شکم پر
- هویج را می توانید به صورت رشته ای یا خلالی خرد کنید.
- در سرانجام می توانید روی پلو کمی کره یا روغن محلی بریزید.
- به دلخواه خود می توانید اندازه عدس را کم و زیاد کنید.
- برای تهیه این غذا می توانید از مرغ نیز بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ را بخوانید.
منبع: پیام دلتا