طرز تهیه خورشت کدو حلوایی؛ یک ترکیب تازه و متفاوت
به گزارش زمین جهانی، کدو حلوایی از آن دسته صیفی جات است که کمتر مورد استقبال قرار گرفته و جای کمتری در وعده های غذایی دارد. از طرفی دیگر به اسم یک وسیله تزیینی در خانه ها هست و با رنگ جذابی که دارد ترکیب خوبی را برای چیدمان ایجاد می نماید؛ اما کدو حلوایی به خاطر طعم شیرینی که دارد می تواند در انواع غذاها استفاده گردد و ترکیب متفاوت و لذیذی را بسازد. یکی از این غذاها که کدو حلوایی عنصر اصلی آن است، خورش کدو حلوایی است که به راحتی هم درست می گردد.
مواد لازم:
- مرغ:4تکه دلخواه (این خورش را میتوانید با گوشت هم درست کنید)
- آلو: 100گرم
- کدوحلوایی تکه شده پخته:200گرم
- رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
- روغن: 4 قاشق سوپ خوری
- پیاز: 2عدد متوس
- دارچین، نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. یک عدد پیاز را به همراه تکه های مرغ و یک عدد هویج میانه و 3 ساقه کرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج نموده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
2. پیاز دیگررا نگینی نموده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر هم به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه ها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.
3. در نهایت آب مرغ را کنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تکه های پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.
4. در هنگام سرو، تکه های کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه های کدو را درآن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه خورشت به؛ اگر دنبال تنوع هستید!
فوت و فن تهیه خورشت کرفس؛ در مصرف آب در این خورشت صرفه جویی کنید!
منبع: ایرنا زندگی