آمریکا سیاست ایمنی جمعی را پیش می گیرد
به گزارش زمین جهانی، فارس نوشت: با وجود هشدارهای کارشناسان درباره غیرعلمی و غیراخلاقی بودن استفاده از رویکرد ایمنی جمعی در مقابله با همه گیری کرونا، کاخ سفید آن را منطبق با سیاست رئیس جمهور آمریکا خوانده است.
بنا بر گزارش ها کاخ سفید با جود هشدارهای کارشناسان درباره مرگبار و غیرعلمی بودن استفاده از رویکرد ایمنی جمعی در مقابله با کرونا، به آن تمایل نشان داده است.
واشنگتن پست گزارش داده مقامات ارشد دولت آمریکا در جلسه ای با زمین جهانی در روز دوشنبه به بیانیه برینگتون عظیم اشاره نمودند؛ پیشنهادی درباره رها کردن ویروس برای چرخش آزادانه که در چهارم اکتبر سال جاری در موسسه ای در شهر برینگتون عظیم ایالت ماساچوست پیشنهاد و امضا شد. بنا بر این بیانیه تنها افرادی که در گروه های پرخطر قرار دارند و احتمال مرگ آن ها در صورت ابتلا وجود دارد، باید در مقابل این ویروس مورد حفاظت قرار بگیرند.
به گزارش هیل، هواداران این رویکرد اینطور استدلال می نمایند که چرخش آزاد ویروس در بین افراد سالم و جوان در عین محافظت از افراد آسیب پذیر، مصونیت جمعی در مقابل ویروس ایجاد می نماید و به این ترتیب احتیاج برای قرنطینه و اعمال محدودیت که تاثیر منفی بر جامعه دارد از بین می رود.
یک مقام کاخ سفید روز دوشنبه گفت دولت آمریکا این طرح را تایید نمی نماید اما بیانیه مذکور به نوعی حمایت از آن چیزی است که ماه ها سیاست رئیس جمهور آمریکا بوده است.
وی مدعی شد: این طرح آنچه سیاست رئیس جمهور برای ماه ها بوده را تایید می نماید. سیاست رئیس جمهور از افراد آسیب پذیر حمایت می نماید، مانع ازدحام در بیمارستان ها می گردد و مدارس و مشاغل را بازگشایی می نماید.
این طرح را 447 هزار شهروند آمریکایی و بیش از 9 هزار و 500 پزشک امضا نموده اند اما مورد انتقاد گسترده متخصصان بهداشت عمومی قرار گرفته است. روزنامه اسکای نیوز هفته گذشته گزارش داد در بین افرادی که این بیانیه را امضا نموده اند، ده ها نام جعلی وجود دارد.
تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان دنیای بهداشت پیشتر با تاکید بر این که استراتژی ایمنی جمعی با هنجارهای اخلاقی مطابقت ندارد، گفت هرگز در طول تاریخ پزشکی از این استراتژی در برابر بیماری استفاده نشده است.
وی اضافه نمود: ما درباره ایمنی در مقابل کووید-19 شناخت کافی نداریم. گرچه اغلب افراد مبتلا شده در چند هفته اول ایمن می شوند، هنوز نامشخص است که این ایمنی چقدر قوی یا پایدار خواهد بود یا در افراد مختلف چه تفاوتی دارد. او در ادامه از نمونه هایی یاد کرد که افراد دو بار به این بیماری مبتلا شده اند.
مدیرکل این سازمان دنیای در ادامه گفت اغلب مردم در بیشتر کشورها همچنان مستعد ابتلا به ویروس هستند. او سپس به مطالعاتی اشاره نمود که طبق آن ها کمتر از 10 درصد مردم دنیا به ویروس کووید-19 مبتلا شده اند و تاکید نمود: گردش بدون کنترل کووید-19 بین مردم باعث ابتلاها، رنج و مرگ غیرضروری می گردد.
آدهانوم گفت: ما تازه در حال درک عوارض طولانی مدت ابتلا به کووید19 هستیم. اجازه دادن به گردش آزاد یک ویروس خطرناک که به طور کامل از آن درک نداریم، غیراخلاقی است. این یک گزینه نیست.
312 310
منبع: خبرآنلاین