زندگی روی محوطه سیروان اما بی بهره از امکانات رفاهی

به گزارش زمین جهانی، ایسنا/ براساس آخرین خبرهای واصله، زندگی روی محوطه سیروان اما بی بهره از امکانات رفاهی مشاهده می شود.

زندگی روی محوطه سیروان اما بی بهره از امکانات رفاهی

داستان چیست؟

دکتر سارا فلاحی در نشست با مدیرکل و معاونان میراث فرهنگی استان اظهار کرد: دستیابی به اهداف گردشگری استان ایلام منوط به ارائه راه حلهای عملیاتی موثر است و اغلب طرح های گردشگری دیربازده هستند در حالیکه درآمدهای ناشی از این صنعت بر کسی پوشیده نیست و مطمئنا اگر سرمایه گذاران از حمایت خوب و مناسب برخوردار باشند وارد این صنعت خواهند شد.

وی گفت: جذب سرمایه گذار برای رونق ظرفیت و پتانسیل های نظر همه مسئولان مرتبط با موضوع است و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

فلاحی توضیح داد: با توجه به شرایط تحریم نفت و گاز در کشور باید اقتصاد گردشگری رونق داده گردد و از سرمایه گذارانی که پولسازی می نمایند باید در این موقعیت حمایت ویژه ای داشته باشیم.

نماینده ایلام در مجلس با تاکید بر اینکه در راستای حل مسائل مردم باید گامهای موثری برداشته گردد، توضیح داد: انتظار می رود با توجه به ظرفیت و پتانسیل های موجود در استان باید امنیت فکری و پیشرفت کار را برای سرمایه گذاران ایجاد کنیم و دستگاه های حاکمیتی با نشست های مشترک در برطرف موانع همکاری های مطلوب را انجام دهند.

نماینده استان در مجلس شورای اسلامی اضافه نمود: صنعت گردشگری باید از سوی مسئولان استانی بیشتر مورد توجه قرار گیرد و اعتبارات مورد احتیاج برای این موضوع تخصیص یابد و باید احتیاج و شاخص های گردشگری محاسبه و در جلسات مختلف با حضور مسئولان کشوری اعلام و راه حل ارائه گردد.

فلاحی تأکید کرد: در راستای برطرف موانع و مسائل موجود در صنعت گردشگری آن قسمتی که در استان با همکاری مسئولان استانی برطرف مشکل گردد محقق می گردد و احیانا اگر مواردی هم احتیاج داشت که در تهران مطرح کنیم، پیگیر خواهیم شد.

عبدالمالک شنبه زاده، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در ابتدای این نشست به ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیتهای اجرا شده در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین شرایط نیروی انسانی و شرایط اعتباری پرداخت و گفت: شناسنامه هر کشوری آثار باستانی و میراث فرهنگی آن است، آثار باستانی است که قدمت، تاریخچه و تمدن هر سرزمینی را تعیین می نماید، پس حفاظت و حراست از آنها امری لازم است و نسلهای مختلف نیز چون پیشینیان باید از این میراث اجدادی پاسداری نمایند.

وی گفت: استان ایلام با توجه به غنای فرهنگی وتاریخی و تنوع اقلیمی و طبیعت چهارفصل دارای استعدادهای بی نظیری در توسعه گردشگری در مقایسه با دیگر استانهای کشور است اما با وجود موانع و مسائل موجود نتوانسته از این ظرفیتها به خوبی استفاده کند که خواهان همکاری دستگاه های اجرایی استان برای جذب اعتبارات در راستای توسعه صنعت گردشگری هستیم.

شنبه زاده خواهان حمایت ویژه نماینده استان در مجلس شورای اسلامی در راستای حل مسائل مردم روستای سراب کلان شد و توضیح داد: روستای سراب کلان یکی از روستاهای شهرستان سیروان در استان ایلام بوده که با جمعیتی بالغ بر 290 خانوار با 900 نفر ساکن بر روی محوطه تاریخی سیروان قرار گرفته است که مردم این روستا بدلیل وجود آثار تاریخی سالهاست که از نعمت گاز و طرح هادی روستا بی بهره هستند که موجب نارضایتی اهالی شده که می طلبد وزارت نیرو، بنیاد مسکن و دیگر دستگاههای مرتبط، برای برطرف مسائل مردم این منطقه همکاری های ویژه را با این اداره کل داشته باشند.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توضیح داد: تعدادی از جاذبه های تاریخی در استان وجود دارند که مغفول مانده و با حمایت نمایندگان استان در جذب اعتبارات ملی می توان گامهای موثری در این زمینه برداشت، همچنین در حوزه گردشگری و صنایع دستی نیز اقدامات سازنده ای را در دستور کار داریم که حمایت نمایندگان استان، تسریع نماینده آن هاست.

منبع: همگردی

به "زندگی روی محوطه سیروان اما بی بهره از امکانات رفاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زندگی روی محوطه سیروان اما بی بهره از امکانات رفاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید